Contact

Contactgegevens

Bezoekersinformatie

Parkeren
Parkeren is gratis. Bij de ingang zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Indien deze bezet zijn kunt u links naast het pand doorrijden naar achteren. Hier is een grote parkeerplaats aanwezig. Tussen de gebouwen door kunt u naar voren lopen.

OV
Komt u met het OV? Lijn 2 rijdt 4x per uur. Stap uit bij bushalte Wedesteinbroek 12e Straat, dan is het nog 4 minuten lopen naar de locatie van ION.

1e bezoek

U hoeft zich niet te melden, neem plaats in de wachtkamer en u wordt opgehaald als het tijd is voor uw afspraak.

Neem contact met ons op

U kunt bij vragen het contactformulier invullen, bellen of mailen. We streven ernaar binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

ION Nijmegen

Wachtruimte

Bij ION is een wachtruimte aanwezig, u hoeft zich niet te melden en kunt daar  plaatsnemen. Terwijl u wacht, kunt u genieten van een kopje koffie of thee, dat voor u klaar staat. Blader door onze selectie van tijdschriften of maak gebruik van onze gratis wifi.

Informatie

ION biedt we een scala aan informatieve folders gerelateerd aan kanker, behandelingen, bijwerkingen en voeding. Met als doel om u te voorzien van nuttige informatie en ondersteuning. Voel u vrij om deze folders mee te nemen, zodat u de informatie op uw gemak thuis kunt doornemen.

Prikbord

Neem ook zeker een kijkje op ons grote prikbord, waar regelmatig nieuwe en interessante informatie wordt opgehangen. Van nieuws over de laatste ontwikkelingen binnen ION  tot tips voor bijeenkomsten georganiseerd in de omgeving – er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Familie

We begrijpen dat het prettig kan zijn als een partner of familielid wacht tot de afspraak is afgelopen. Voel u vrij om hen uit te nodigen om met u mee te gaan tijdens uw bezoek.

ION Nijmegen

Meld je aan voor een activiteit bij ION