Doneer

Steun ION met een Donatie

Bij ION zijn we vastberaden om mensen die getroffen zijn door kanker te ondersteunen en hen te voorzien van professionele behandelingen, laagdrempelige zorg en de juiste informatie. Om onze missie te versterken en ons aanbod uit te breiden, hebben we uw hulp nodig.

Met uw donatie kunnen we lezingen, bijeenkomsten en activiteiten gratis of tegen gereduceerde tarieven organiseren, zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Deze evenementen bieden een waardevolle gelegenheid voor het opdoen van nieuwe informatie, verbinden met anderen die geraakt zijn door kanker en uitwisseling van ervaringen. 

Bovendien stellen uw donaties ons in staat om speciale evenementen te organiseren op belangrijke dagen zoals bijvoorbeeld Wereldkankerdag en de Dag van de Mantelzorg, waar we extra aandacht besteden aan de behoeften en uitdagingen van mensen die te maken hebben met kanker.

Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan het verwezenlijken van onze missie en het bieden van waardevolle steun aan mensen die dit het hardst nodig hebben. Samen kunnen we een verschil maken en een positieve impact hebben.

Doneer vandaag nog en help ons om waardevolle informatieavonden, activiteiten en evenementen te bieden. Dank u wel voor uw vrijgevigheid en steun.