Verwijzers

Informatie voor Verwijzers

Informatie voor Verwijzers: huisartsen, medisch specialisten, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, psychologen, psychiaters en collega-paramedici.

Als Stichting Integrale Oncologische( Na)zorg Nijmegen (ION Nijmegen) streven wij ernaar om u te ondersteunen bij het bieden van uitgebreide zorg aan mensen met de diagnose kanker, zowel tijdens als na hun behandelingstraject.

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via telefoonnummer 024–208 01 08 of via e-mail op info@ion-nijmegen.nl. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig.

1

Josien Scholten Consulent oncologie verpleegkundige

Casemanager

Bij ION Nijmegen kunnen cliënten terecht voor diverse zorgverleners binnen de oncologische zorg. Onze toegewijde casemanager staat paraat om hen te begeleiden en te coördineren tussen verschillende zorgverleners. Indien gewenst kunnen cliënten ook rechtstreeks contact opnemen met specifieke zorgverleners.

Wanneer een casemanager wordt ingeschakeld, fungeert deze als het centrale aanspreekpunt voor de cliënt, waarbij contact wordt onderhouden met de casemanager in het ziekenhuis. In andere gevallen zal de cliënt rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende zorgverlener en krijgt u vanuit de zorgverlener een terugkoppeling.

Multidisciplinair overleg

Daarnaast zorgen wij ervoor dat multidisciplinaire overleggen worden teruggekoppeld aan de ziekenhuizen en andere zorgverleners, wat bijdraagt aan een naadloze samenwerking en coördinatie van zorg, met de behoeften van de cliënt centraal.

Client centraal

Bij ION Nijmegen streven we naar een geïntegreerde en holistische benadering van oncologische zorg, met de focus op het welzijn en de behoeften van elke individuele cliënt.

Wij kijken ernaar uit om samen te werken in het belang van de cliënten.