Nieuws

Mooie apps in de appstore van Kanker.nl

Wanneer jij of iemand in je omgeving te maken krijgt met kanker, kun je je vaak machteloos voelen. Hoewel je niet alles kunt beïnvloeden, zijn er wel degelijk zaken waar je zelf controle over hebt. De Appstore van Kanker.nl biedt een breed scala aan apps, modules en keuzehulpen die je kunnen helpen meer grip te krijgen op je ziekte en herstelproces.

Direct zelf gebruiken

De tools in deze Appstore zijn voornamelijk ontwikkeld door externe organisaties en zouden normaal gesproken een verwijzing van een zorgspecialist vereisen. Echter, alle tools in deze Appstore kun je direct zelf gebruiken, zonder tussenkomst van een specialist. Dit maakt het gemakkelijker om direct de hulp te krijgen die je nodig hebt.

Gratis starttegoed

Bij registratie ontvang je €100 tegoed, gefinancierd door KWF. Dit tegoed kun je gebruiken om tools in de Appstore aan te schaffen. Het tegoed kun je echter niet zelf aanvullen, en het heeft een geldigheidsduur van zes maanden. Het activeren van het tegoed is eenvoudig: klik op de knop ‘Tegoed activeren’ en je kunt het direct gebruiken. Het is belangrijk om te weten dat het tegoed niet inwisselbaar is voor geld en alleen door jou gebruikt kan worden.

Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Alle tools in de Appstore zijn zorgvuldig beoordeeld door het IKNL en de GGD. Ze zijn getest op gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en privacy, zodat je er zeker van kunt zijn dat je veilige en betrouwbare hulpmiddelen gebruikt.

Vragen?

Voor meer informatie kun je de veelgestelde vragen onderaan de startpagina bekijken. Leveranciers kunnen terecht bij de specifieke sectie voor leveranciers. Als je vraag er niet tussen staat, kun je altijd een mail sturen naar appstore@kanker.nl.

De Appstore is een initiatief van KWF, IKNL en Kanker.nl, en biedt een waardevolle ondersteuning voor iedereen die met kanker te maken heeft. Door deze tools krijg je meer grip op je ziekte en herstel, en kun je actief bijdragen aan je eigen welzijn.

Kijk voor meer informatie op https://www.kanker.nl/hulp-en-ondersteuning/appstore/over-de-appstore