Nieuws

Nieuwe website gelanceerd!

Vandaag kunnen we de lancering van de gloednieuwe website van ION aankondigen, met een nieuw fris uiterlijk en verbeterde informatie over ons aanbod voor zorg en activiteiten. 

Op de nieuwe website is een overzichtelijke indeling van het aanbod doorgevoerd in 5 aandachtsgebieden, namelijk fysiek, mentaal en emotioneel, zingeving, uiterlijke verzorging en maatschappelijke participatie. Per aandachtsgebied is aangegeven welke therapieën en activiteiten daarin zijn ondergebracht.

Met deze nieuwe website streven we ernaar dat bezoekers snel de informatie vinden die ze zoeken. En mochten er vragen zijn, dan kunnen die nu via het contactformulier gericht gesteld worden aan de desbetreffende therapeut of coach. 

In aanvulling op deze vernieuwde website volgt ook de nieuwsbrief en onze berichten op de social media binnenkort in dezelfde huisstijl.

We zijn enthousiast over onze nieuwe website en we nodigen u van harte uit om het zelf te ontdekken op www.ion-nijmegen.nl en laat ons weten wat u ervan vindt.

We hopen u binnenkort te verwelkomen op onze nieuwe website!